Italialaishotelli tarjoilee harvinaista tequilaa – ainoana Euroopassa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin Hollywood-näyttelijöihin kuuluva George Clooney erosi taannoin ex-rakkaastaan Stacy Keibleristä. Vapailla markkinoilla parhaillaan sinkkuna viihtyvä Clooney keskittyy elämässään nykyisin muun muassa oman Casamigos Tequilan markkinoimiseen.

George Clooney vieraili viikonloppuna Venetsiassa International Film Festivaleilla. Kutsuvieraana ollut Clooney toimitti Italiassa vieraillessaan erän omistamaansa tequilaa paikalliseen huippuhotelli Ciprianiin.

Kyseessä oli ensimmäinen Eurooppaan toimitettu tequilaerä ja siksi mies toimitti sen hotellille henkilökohtaisesti. Lisäksi näyttelijä nähtiin veneilemässä Casamigos-tequilan logolla varustetussa t-paidassa.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen.