30 Rock -sarjan seksikäs kaunotar bikineissä häämatkallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Katrina Bowden on tullut televisiokatsojille tutuksi suositusta 30 Rock -televisiosarjasta. Viime vuosina Bowden kuitenkin teki kovaa nousua myös julkkisrintamalla. Vuonna 2011 Esquire-lehti rankkasi hänet vuoden seksikkäimmäksi naiseksi.

Äskettäin muusikko Ben Jorgensenin kanssa avioitunut Katrina Bowden on edelleen häämatkalla tuoreen miehensä kanssa. Eilen pariskunta kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Havaijilla, jossa Katrina onnistui kiinnittämään myös kuvaajien huomion bikinivartalollaan.

25-vuotias Katrina Bowden, joka on käyttänyt myös nimeä Katie Bowden, on nähty televisiossa muiden muassa Kova laki -sarjassa sekä Fall Out Boy -yhtyeen Dance, Dance -kappaleen musiikkivideossa sekä lukuisissa televisiomainoksissa. Vuonna 2006 hän tähditti One Life to Live -saippuasarjaa vain kahden jakson ajan, koska 30 Rock -sarjan kuvausten aikataulut menivät ristiin saippiksen kanssa. 30 Rock voitti taannoin peräti viisi Emmy-palkintoa.