Lola Ponce ikuistettiin pitkästä aikaa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta hän oli viime vuonna kovassa nosteessa. Sittemmin hän alkoi kuitenkin keskittyä perhe-elämäänsä, jolloin kaunotar katosi julkisuudesta.

Nyt Lola Ponce on kuvattu pitkän tauon jälkeen bikineissä, kun hän suuntasi rannalle Yhdysvaltojen Miami Beachilla. Lola esitteli upeaa bikinivartaloaan violetin ja vaaleanpunaisen väreissä.

30-vuotias Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla yhdessä George Clooneyn kanssa.