Matti Nykänen asteli Big Brother -taloon!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin hetki sitten yllätyskäänne, kun mäkihyppylegenda Matti Nykänen asteli taloon. Häntä ennen sisään saapui yllättäen myös talosta jo kertaalleen häädetty Kai Merilä. Asukkaat tyrmistyivät, kun Merilä asteli taloon ensimmäisenä.

– Mitä ulkona on tapahtunut? Mitä sä oot kirjoittanut meistä? Anu kyseli Merilältä.

– Tulitsä nyt tänne siis takaisin? Jori Kopponen tiedusteli.

– En mä oikein tiedä. Mä luulen, että mulle tulee jotain postia, Kai Merilä vastasi.

Tämän jälkeen Isoveli toimitti tehtävänannon, jonka Kai luki asukkaille. Tehtävän nimi on Haasta Matti, ja asukkaat arvasivat heti kenestä oli kyse. Samalla Matti Nykänen jo asteli sisään asukkaiden hurratessa. Matti saapui siis taloon mitä ilmeisimmin vain tilapäisesti, sillä hän on mukana päivätehtävässä. Mies kertoi olevansa tänään helppo voittaa, koska on istunut 2.500 kilometriä autossa Lapin kiertueellaan.

– Olin Levillä, Kemissä, Kiimingissä ja Oulussa, Matti Nykänen kertoi Frederikille.

Asukkaat ryhtyivät odottamaan innokkaasti tehtävän alkamista, ja leppoisa jutustelu jatkui sekä Merilän että Nykäsen kanssa. Frederik ja Nykänen tunsivat toisensa entuudestaan, ja miehet jatkoivat keskustelua keikkailusta.