Taylor Swift sai leffaroolin agenttijännäristä – mukana myös Samuel L. Jackson

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Taylor Swiftin kerrottiin taannoin pistäneen välinsä poikki parhaan kaverinsa Selena Gomezin kanssa, mutta sittemmin he istuivat vierekkäin MTV Video Music Awardsissa. Taylor nähtiin juhlissa mahdollisesti uransa tähän asti rohkeimmassa asussa.

23-vuotias laulaja tulee pian kokeilemaan siipiään myös näyttelijänä. Swift on Daily Mirror -lehden mukaan kiinnitetty The Secret Service -vakoilujännäriin, jonka pääosassa nähdään Samuel L. Jackson. Myös muun muassa David Beckhamille, Leonardo DiCapriolle ja Adelelle on tarjottu rooleja elokuvasta.

Ohjaaja Matthew Vaughn valitsi Taylor Swiftin elokuvan rooliin usean näyttelijättären joukosta. Neitokaisen kerrotaan olevan valkokankaalla luontevan oloinen, mutta hänen täytyy harjoitella runsaasti itämaisia taistelulajeja ennen kuvauksia voidakseen uskottavasti potkia Samuel L. Jacksonia persuksille.

Taylor Swift ei taannoin osallistunut ystävänsä Selena Gomezin 21-vuotissyntymäpäiville, koska ei pidä Selenan ja Justin Bieberin suhteesta. Taylor kuitenkin lähetti ystävälleen päivää aiemmin koskettavan onnitteluviestin, jossa hän kirjoitti heidän olevan kuin siskoksia. Taylor Swift voitti MTV Video Music Awardseissa parhaan naislaulajan videopalkinnon kappaleellaan I Knew You We’re Trouble.