Courtney Stodden avautui elämästään – yllättävä vinkki faneille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimo Courtney Stodden tunnetaan myös julkkisten Big Brotherista. Hiljattain talon brittiläiset asukkaat kertoivat saaneet Stoddenin rinnoista tarpeekseen, sillä neitokainen oli paljastellut silikonitäytteistä etuvarustustaan aina tilaisuuden tullen.

Gawker haastatteli 18-vuotiasta Tacomassa syntynyttä teinivaimoa selvittääkseen, minkälainen nainen näiden rintojen takana on. Nainen muun muassa kertoi olevansa kasvissyöjä ja yrittäneensä hiljattain myös vegaanista ruokavaliota. Hän ei pystynyt vastustamaan juustoa, joten päätti pysyä vain lihattomassa ruokavaliossa.

Nainen myös naureskeli, että kun hän täyttää 40 vuotta, on hänen aviomiehensä Doug Hutchison silloin jo 75-vuotias. Haastattelusta kävi myös hyvin selville, että vaikka Courtney on aiheuttanut hämminkiä esimerkiksi verkossa julkaisemilla videoillaan, on hänellä hyvä huumorintaju. Courtney osaa myös nauraa itselleen.

Nainen haaveilee laulajan urasta, ja myöntää pitävänsä itseään jo muusikkona. Hän kokee olevansa siunattu, koska on saanut Jumalalta niin paljon hyvää jo nuoresta iästään huolimatta.

– Olen kristitty tyttö. Silti monelle saattaa tulla yllätyksenä, että puhun homoseksuaalien avioliittojen puolesta. Pyrin elämään siten, etten tuomitse muita. Annetaan ihmisten elää ja olla onnellisena, sitähän Raamattukin sanoo, rakastakaa toisianne, Courtney kertoo ja kannustaa ihmisiä lukemaan Raamattua.

Courtney Stodden otti taannoin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Sittemmin hänet on nähty monissa lehtikuvissa avonaisissa asuissa, jotka tuovat muodot näytille. Monissa otoksissa piukan uhkea povi näyttää olevan räjähtämäisillään katsojan silmille hetkellä millä hyvänsä.