Frederik jättää Big Brotherin – tiesi koko ajan lähdöstään!

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäisessä julkkisten Big Brotherissa on nähty kuluvalla kaudella jo useita odottamattomia käänteitä. Asukkaita on tullut ja mennyt enemmän kuin katsojat olisivat voineet alunperin odottaa. Tuotannolle monet käänteet ovat kuitenkaan tuskin tulleet yllätyksenä.

Taannoin Andy McCoy lähti talosta ennen aikojaan, koska hän oli sopinut olevansa mukana huutokaupassa 19. syyskuuta. Hän siis tiesi lähdöstään koko ajan. Tuorein yllätyskäänne on Frederikin ennenaikainen poistuminen talosta, mutta tuotannolle ja Frederikille asia ei kuitenkaan tullut yllätyksenä.

Frederikin lähdöstä liikkui nimittäin julkisuudessa melko luotettavia tietoja jo heti kauden alkamisen jälkeen. Tietojen mukaan laulaja olisi ennakkoon sopinut olevansa talossa vain kahden viikon ajan. Kaksi viikkoa tulee täyteen tänään, ja täsmälleen samaan aikaan tuotanto ilmoitti Frederikin lähdöstä.

Ennalta sovitussa kahdessa viikossa Frederik ehti saada sopivasti näkyvyyttä uutta singleään varten. Hänen levy-yhtiönsä nimittäin paljasti eilen maanantaina, vain päivä ennen kahden viikon täyttymistä, että Frederik julkaisee Isoveli-nimisen singlen.

Laulajan lähdöstä on todennäköisesti sovittu tuotannon kanssa jo hyvissä ajoin ennen kauden alkamista. Viimeksi eilen Frederik paljasti asian keskustellessaan talossa vierailleen Matti Nykäsen kanssa keikoista. He keskustelivat Frederikin Kanariansaarille suuntautuvasta matkasta, joka hänen on määrä tehdä ennen BB-kauden loppumista. Matti Nykänen huomasi tämän ja kysyi mitä Frederik aikoo tehdä, jos hän on talossa kauden loppuun saakka.

– Sit pitää katsoa jotain toista lentoa, Frederik totesi hieman vaivautuneesti ja paljasti samalla varanneensa jo lennot reissulleen.

Seuraava keikka Frederikillä on tämän viikon perjantaina 20. syyskuuta Helsingissä ja seuraavana päivänä Turussa.