Suoraan keikalta rannalle – Jessie J ei kursaillut bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen popkaunotar Jessie J on tottunut esiintymään ammatinvalintansa takia keikoilla ja musiikkifestareilla ympäri maailmaa. Tähti oli vastikään Brasiliassa Rock in Rio -festivaaleilla, eikä unohtanut paikan kuumaa rantaelämää.

Laulajatar nimittäin pakkasi bikininsä mukaan ja suuntasi töiden lomassa rannalle pitämään hauskaa. Hän julkaisi Instagram-sivustollaan rentoja bikiniotoksia, joissa tulee esille Jessien treenattu vartalo. Rusketusta neiti J joutuu tosin vielä työstämään.

Jessie J aloitti uransa r&b-henkisellä musiikilla, mutta sittemmin hänen tyylinsä on muuttunut poprockimpaan suuntaan. Laulajatar on vähentänyt myös pakkelin määrää, eikä halua omien sanojensa mukaan enää antaa vaikutelmaa drag queenista.