Kelly Rowland bikineissä – osoitti ettei photoshopia tarvita!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Destiny’s Child -kokoonpanosta tuttu r&b-tähti Kelly Rowland nähdään Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman kolmannen tuotantokauden tuomaristossa. Hän esiintyi hiljattain Shape-lehden kannessa epäilyttävänkin timmissä kunnossa, mikä sai useat tahot uskomaan kuvan olevan jälkikäteen muokattu.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Epäilyt Kelly Rowlandin kansikuvan jälkikäsittelystä lienevät kantautuneet laulajattaren korviin. Hän on nimittäin jakanut Instagram-tilillään otoksia, joissa hän vakuuttaa timmin vartalonsa olevan photoshoppauksen sijaan ahkeran treenaamisen tulosta. Otoksissa Kelly esiintyy kuntosalilla voimistelemassa ja bikineissä valmentajansa Jeanette Jenkinsin kanssa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Entinen Destiny’s Child -tähti toimi aiemmin Britannian X Factor -ohjelman tuomarina ennen kuin sai pestin rapakon takaa. Hän ehti julkaista uuden Talk a Good Game -albuminsa kesällä. Levyltä on julkaistu kaksi singleä Kisses Down Low ja Dirty Laundry.