Miehet ajelehtivat 8 päivää merellä – tämä näky odotti pelastajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa katoaa merelle ja järvelle vuosittain kymmeniä ihmisiä, joista valtaosa onnistutaan pelastamaan. Järville ei kovin helposti pääse katoamaan, mikäli pysyy pinnalla, mutta merellä tilanne on jo toinen. Suuremmilla merillä on vielä helpompi kadota kokonaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Yhdysvaltojen rannikkovartiosto on onnistunut pelastamaan kaksi miestä, jotka katosivat yli viikko sitten merelle. Bahamalaiset kalastajat olivat joutuneet tulemaan toimeen peräti kahdeksan päivän ajan ilman ruokaa ja vettä.

Tuona aikana he olivat kaikeksi onneksi ajelehtineet kohti Floridan rannikkoa, josta heidät lopulta löydettiin. Pelastushelikopterin miehistä ikuisti odotetun löydön kamerallaan. Miehet toimitettiin sairaalahoitoon.