Nabilla Benattian rinta pullahti esiin punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan Kim Kardashianiksi kutsuttu realitytähti Nabilla Benattia muistetaan kotimaassaan Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta. Neito on saanut myös Hollywood Girls -ohjelman, jota on kuvattu kuluneen kesän aikana. Hän on viime aikoina asustanut Los Angelesin alueella.

Nyt ranskalaiskaunottaren asu on pettänyt pahemman kerran Branlyn museossa järjestetyissä NRJ-bileissä, kun hänen jo muutenkin rohkea asu pullautti esiin toisen rinnan. Nabilla ei heti huomannut mitä oli tapahtunut, joten kuvaajat ehtivät tallentaa nolon tilanteen kuviin.

21-vuotias ranskalaiskaunotar Nabilla Benattia julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -sarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden. Sarjassa esiintyy myös povipommi Shauna Sand.