96-vuotiaan tekemä rakkauslaulu pysäyttää – tämä täytyy kuulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa järjestetään valtava määrä erilaisia laulukilpailuja, joista harvoin kuitenkaan nousee todellisia hittikappaleita. Nyt eräs kilpailu on tuottanut koskettavan kappaleen, kun 96-vuotias Fred osallistui kilpailuun kirjoittamalla rakkauslaulun edesmenneelle Lorraine-vaimolleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Fredin vaimo oli menehtynyt kuukausi ennen kilpailuun osalilistumista, ja kappaleen lyriikoista oli havaittavissa poikkeuksellisen suuri tunnelataus. Oh Sweet Lorraine -niminen kappale ei ihan täyttänyt laulukilpailun vaatimuksia, mutta se kosketti järjestäjiä poikkeuksellisen paljon.

Lopulta kappale päätettiin toteuttaa ja järjestäjät ottivat yhteyttä Frediin. Hän purskahti itkuun kuullessaan, että hänen rakkauslaulunsa tullaan toteuttamaan oikeaksi kappaleeksi. Nyt tulos on julkaistu verkossa, jossa se on saanut kovasti huomoiota.