Miley Cyrusin miehen vienyt kaunotar on todellinen seksipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin, että maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Miley Cyrus ja Liam Hemsworth ovat eronneet. Suhteen kariutumiseen oli mahdollisesti osasyynä Mileyn härskit tempaukset julkisuudessa, sillä niiden huhuttiin haittaavan Hemsworthin näyttelijäuraa.

Liam Hemsworthin kerrotaan pokanneen itselleen uuden nuoren kaunottaren, sillä hänet nähtiin läheisissä tunnelmissa meksikolaisen näyttelijätär Eisa Gonzalesin kanssa. Nyt Eisasta on löydetty arkistojen kätköistä lisää kuvia, joiden perusteella neitokainen taitaa näyttelemisen lisäksi myös mallintyöt.

23-vuotias Eisa Gonzales nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Neito on myös laulajatar ja hän on julkaissut kaksi studioalbumia sekä kaksi telenovelan sound track -levyä.