Emily Ratajkowski upeissa nettikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski ei selvästikään pelkää alastomuutta, sillä hän esiintyi taannoin alastomana Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla ilman rihman kiertämää. Video oli YouTubelle liikaa ja siitä jouduttiin tekemään sensuroitu versio.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Emilyn ura on ottanut askeleen eteenpäin. Hän sai nimittäin roolin David Fincherin uudesta trilleristä Gone Girl. Neito tulee näyttelemään elokuvassa Batman-tähti Ben Affleckin opiskelijatyttö-rakastajatarta. 21-vuotiaalle Ratajkowskille rooli sopiikin kuin nenä päähän, sillä hän on itsekin yliopistoikäinen neitokainen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Gone Girl -elokuvassa tullaan näkemään muitakin tähtiä, kuten Tyler Perry, Neil Patrick Harris ja Rosamund Pike. Gillian Flynnin bestsellerin pohjalta tehdyn elokuvafilmauksen tuottaa Reese Witherspoon. Kuvaukset alkavat tässä kuussa.

22-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Häntä on voitu ihastella tähän mennessä muun muassa Nordstrom, Forever 21 ja Surfline -merkkien mainoskuvissa. Mallikaunotar on myös näytellyt iCarly -komediasarjassa. Emily esiintyi lisäksi Maroon 5 -yhtyeen tulevalla Love Somebody -musiikkivideolla.