Gisele Bundchen rintaliivisillään takahuoneessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen Gisele Bundchen synnytti loppuvuodesta tyttärensä Vivianin. Mallikaunotar palasi nopeasti töihin, ja hänet on sittemmin nähty jo lukuisissa seksikkäissä kuvissa. Toukokuussa hänen vartalonsa ikuistettiin Vogue-lehden kanteen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Gisele Bundchen jakaa useiden muiden tähtien lailla kuviaan Instagram-palvelussa. Nyt supermalli on lisännyt sivustolle seuraajiensa iloksi rohkean otoksen, jossa hän esittelee itse suunnittelemansa alusvaatemalliston rintaliivejä.

– Takahuonemateriaalia omasta Gisele Bundchen Intimates -mallistostani. Toivottavasti pidätte siitä, mallikaunotar kirjoitti.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

33-vuotias Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo Dicaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady.