Julkkisten Big Brother muuttui tavalliseksi Big Brotheriksi

Big Brother · Stara.fi

Hollantilaiseen maailmanlaajuiseksi levinneeseen realityformaattiin perustuva Big Brother on nähty Suomessa jo vuosien ajan, mutta vasta nyt Suomessa on käynnissä ensimmäinen julkkisten Big Brother -tuotantokausi. Tai tarkemmin sanottuna oli eiliseen saakka.

Ohjelman tuotantotiimi yritti nimittäin saada julkkiskaudelle mukaan tunnettuja julkkiksia, mutta siinä ei lopulta onnistuttu, kun tähti toisensa perään kieltäytyi kunniasta. Esimerkiksi maanantaina talossa päivätehtävän merkeissä muutaman tunnin viettänyt Matti Nykänen paljasti, ettei hän olisi missään nimessä suostunut tulemaan asukkaaksi.

Kauden alussa julkkisten Big Brotherissa nähtiin kaikesta huolimatta kaksi julkkisstatuksen täyttävää asukasta, kun mukana olivat rocktähti Andy McCoy ja laulaja Frederik. Molemmat olivat kuitenkin sopineet olevansa talossa vain rajallisen ajan, sillä Andy McCoy poistui viime viikolla huutokaupan takia ja Frederik eilen tiistaina keikkojensa takia. Molemmilla oli siis ulkomaailmassa ennalta sovittuja menoja, joten heidän poistumisensa oli aivan odotettua.

Frederikin poistumisen myötä julkkisten Big Brother muuttui kuitenkin tavalliseksi Big Brotheriksi, sillä talossa ei ole tällä hetkellä yhtään julkkista. Myös asukkaat ovat siitä tietoisia, sillä Teppo ja Susanna ennustivat tapahtumat jo viime viikolla.

– Kohta Reetullekin tulee tuplabuukkaus ja se lähtee, Susanna Indren vitsaili heti Andy McCoyn lähdön jälkeen ja osui täydellisen oikeaan.

– Jos Reetu lähtee, niin tänne jäävät vaan turhat julkkikset, Teppo Säkkinen naureskeli osuen niin ikään asian ytimeen.