Nainen tanssi bussipysäkillä – luuli ettei kukaan näe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monilla ihmisillä tulee musiikki kuunnellessa tunne, että on pakko hieman tanssia ajasta ja paikasta riippumatta. Yleensä sellaista ei kuitenkaan viitsi tehdä julkisella paikalla muiden katsellessa. Nyt eräs brittinainen tarjoaa hauskan tanssiesityksen juuri tästä syystä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eastleighin kaupungissa sijaitsevalla bussipysäkillä nähdään nainen, joka jorailee hiljakseen jonkin kappaleen tahdissa. Biisin edetessä hän katselee ympärilleen ja ryhtyy yhä näyttävämpiin suorituksiin luullessaan, ettei kukaan katsele. Pahaa-aavistamatonta naista kuvattiin kuitenkin videolle, ja nyt tulos levittää hyvää mieltä verkossa. Videon julkaisija selvitti, että nainen kuunteli Alesha Dixonin kappaletta Knock Down.