Näin Tampereella: Tuopinalusella ilmaiseksi baarista kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useimmiten baarin henkilökunta ei pidä tuopinalusten kotiin viemisestä. Ensi viikonloppuna Tampereella se on kuitenkin hyödyllistä ja jopa suositeltavaa. Meneillään olevan Liikkujan viikon kunniaksi useasta Tampereen keskustan baarista pääsee nimittäin sinisten bussien kyydissä maksutta kotiin.

tuoppari18092013

Perjantaista alkaen Cafe Europasta, Gastropub Tuulensuusta, O’Connell’sista, Panimoravintola Plevnasta, Gastropub Sohosta, Telakalta, Ravintola Kahvillasta, Kerhosta ja Oluthuone Panimomestarista löytyy tuopinalusia, jotka toimivat matkalippuna Tampereen joukkoliikenteen bussissa.

Bussilippu-tuoppareita on jaossa yhteensä tuhat kappaletta ja niihin sisältyy myös yötaksa. Kampanjan järjestävät yhteistyössä Tampereen joukkoliikenne, Ekokumppanit Oy ja Liikenneturva. Matkan bussipysäkiltä kotiin tarjoaa baarikävijä itse.