54-vuotias puumanainen iski 25-vuotiaan komistuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kautta aikojen on pidetty hyväksyttävänä sitä, että vanhempi mies ottaa rinnalleen jopa puolta nuoremman naisen. Kun iäkkäät naiset tekevät saman nuorten miesten kanssa, syntyy siitä ilmiö. Nämä leidit ovat nimittäin puumia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

TLC-televisiokanava on esittänyt jo tovin Extreme Cougar Wives -ohjelmaa, jossa huomattavasti ikääntyneet naiset ovat valinneet kumppaneikseen alle kolmekymppisiä uroksia. YouTubessa on nyt julkaistu video, jolla nähdään kurkistus puumanaisten tähdittämään tulevaan tuotantokauteen.

Tähdiksi nousevat muun muassa 54-vuotias Kathy ja hänen tapailemansa 25-vuotias komistus. Kathyn aviomies vaihtoi naisen aikoinaan nuorempaan, joten hän päätti tehdä saman. Kiusallisia tilanteita syntyy, kun poikaystävä vie 29-vuotta vanhemman deittinsä vanhempiensa luokse illalliselle. Kathy kun ei ole siitä kesymmästä päästä. Jäämme jännityksellä odottamaan, mitä tänä syksynä on vielä luvassa puumarintamalla.