BB-Anu Suomen julkkiksista: ”Kukaan ei halua tulla tänne”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on Frederikin lähdön jälkeen ollut varsin seesteistä, sillä taloissa ei ole nähty tapahtunut juuri mitään. Myös asukkaat ovat huomanneet eräänlaisen suvantovaiheen, ja hetki sitten he keskustelivat asiasta ja olivat siitä melko yksimielisiä.

– Tääkin viikko on ollut aika tylsää, kun ei ole tapahtunut mitään. Kaksi viikkoa oli hässäkkää ja draamaa ja… Mulla on itselläkin nyt sellainen fiilis. On vaikea olla täällä. Miks mä oon täällä? Sara Sieppi pohti ääneen.

– Niin, mä ymmärrän Teppoakin. Meitä on täällä ämmiä talo täynnä. Olisivat nyt laittaneet toisen gayn tänne, niin olis saatu jotain säpinää, Claudia Eve toivoi.

– Mä luulen, että kukaan ei halua tulla tänne, Anu Saagim kiteytti asukkaiden ajatukset.

– Jos täällä on nyt tähtiä, kuten Big Brother sanoo, niin miten sitten jotkut tähdet ovat erityisasemassa? Täällä on nyt ollut kaksi kovaa tähteä, jotka on ollut erikoisasemassa. Sitä mä en tajua, Anu jatkoi viitaten Frederikin ja Andy McCoyn kohteluun talossa.