David Beckhamin uusi tatuointi – vaimo näkyvässä paikassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläiset julkkismaailman kuninkaalliset, eli Beckhamit, tunnetaan heidän perhekeskeisestä elämäntyylistään ja siitä kuinka Victoria ja David vaalivat toistensa rakkautta kovaan ääneen myös julkisesti.

Nyt entinen jalkapalloilija David Beckham on jälleen osoittanut kunnioitustaan pitkäaikaista aviovaimoaan ja lastensa äitiä kohtaan. Mies on nimittäin tatuoinut kämmenselkäänsä Victorian nimen. Näkyvällä paikalla oleva tatuointi on rohkea teko, sillä mustekoristus tulee pysymään miehen kädessä ikuisesti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

David Beckham on esitellyt useita vartalonsa tatuointeja alusvaatemainoksissaan. Viimeksi hän poseerasi Bodywear-vaatejätin mainoksessa. Pariskunnalla on neljä lasta: 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana.