Jennifer Lawrencen vainoaja oikeuteen: ”Todisteita miehen vaarallisuudesta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on melko lyhyen ajan sisälläö noussut nuorten Hollywood-tähtien kärkipäähän. Hän voitti Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta elokuvassa Unelmien pelikirja, ja lisäksi hän on tähdittänyt hittielokuvia Nälkäpeli ja X-Men: First Class.

Jennifer Lawrence on kuitenkin joutunut kokemaan kuuluisuuden varjopuolia kanadalaisen vainoajan muodossa. 23-vuotias mies yritti lähestyä Jenniferiä tämän veljen, Blaine Lawrencen, kautta. Hän muun muassa lähetti Blainelle tekstiviestejä, joissa hän kertoi olevansa Jenniferin ”aviomies”, ja uhkaili sisarusten perheenjäseniä.

Ahdistelija on parhaillaan vangittuna. Oikeuden tuomari Dave Whalinin mukaan todistusaineisto viittaa, että mies on vaarallinen, eikä häntä päästetä vapauteen ennen kuin oikeuskäsittely on saatu päätökseen. Miestä syytetään vainoamisesta ja toistuvasta puhelimen välityksellä tapahtuneesta häirinnästä.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men: First Class, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Menestyksekkäästä urastaan huolimatta Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä.