Mikä vatsa! Rita Ora kuvattiin tulossa pilates-tunnilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popneitokainen Rita Ora seurustelee parhaillaan DJ Calvin Harrisin kanssa. 22-vuotias tähti kertoi kuitenkin jokin aika sitten ihannoivansa suhteestaan huolimatta One Direction -yhtyeen laulajaa, Harry Stylesiä.

Eilen Rita kuvattiin huipputimmissä kunnossa, kun hän oli poistumassa pilates-tunnilta Los Angelesissa. Neitokaisen asu paljasti näyttävän vatsanseudun.

Rita ja hänen hyvä ystävänsä Cara Delevingne kävivät New Yorkin muotiviikkojen aikaan ottamassa yhdessä tatuoinnit. Cara tatuoi äidin nimen käsivarteen, ja Ritan kylkeen päätyi seksikäs kuva pin up -tytöstä.

Rita Ora esitteli tatuointia otoksessa, jossa hänen yllään ei ollut muuta kuin rintoja peittelevä pusero. Ora otti tatuointinsa julkkistatuoija Bang Bang Mc Curdylta. Hän liitti tekijälle kiitokset kuvansa oheen, jossa ylisti valmista ihokuvaa kauniiksi.