Sofia Vergaran kurvit käänsivät katseita kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinokaunotar Sofia Vergara on noussut suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti Moderni Perhe -sarjasta. Taannoin Forbes-lehti listasi maailman parhaiten palkatut televisionäyttelijättäret, ja Vergara päätyi listan ykköseksi. Hän on tienannut hittiroolista jo 30 miljoonaa dollaria.

40-vuotias näyttelijätär tunnetaan myös 32F-kokoisesta povestaan. Nyt Sofia Vergara on kuvattu Moderni Perhe -sarjan tuoreiden jaksojen kulisseissa varsin näyttävän näköisenä. Latinokaunottarella oli päällään sininen mekko, joka korosti hänen kuuluisia muotojaan.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa. Pari on kihloissa ja suunnittelee menevänsä lähitulevaisuudessa naimisiin. He ovat käyneet terapiassa ennen sitä, koska Sofia ei halua liittoon mitään ongelmia.