Tamara Ecclestone ja pikkusisko tiukoissa nahkamekoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on nykyään onnellinen aviovaimo. Neitokainen purjehti taannoin avioliiton satamaan Jay Rutlandin kanssa Etelä-Ranskassa järjestetyissä luksushäissä. Pari nähtiin sittemmin viettämässä kuherruskuukautta aurinkorannoilla.

Nyt 29-vuotias Tamara Eccleston on kuvattu 24-vuotiaan sisarensa Petran kanssa matkalla illalliselle Los Angelesissa. Neitoset olivat pukeutuneet tilaisuutta varten lähes identtisesti. Kummankin päällä nähtiin nimittäin muotoja korostavat ihonmyötäiset nahkamekot.

Tamara Ecclestone meni kesällä naimisiin entisen pörssivälittäjä Jay Rutlandin kanssa. Tätä ennen neitokainen ehti poseerata Playboy -lehden toukokuun numerossa. Hänet tunnetaan myös ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä, ja hän jakaakin monen muun tähden tapaan runsaasti kuvamateriaalia itsestään Instagram-tilillään.