Angela Simmons julkaisi kuuman bikinikuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-moguli Russell Simmons tunnetaan Run DMC -yhtyeen jäsenenä ja Def Jam -levy-yhtiön perustajana. 55-vuotiaalla räppärillä on näyttävää jälkikasvua, ja hän on muun muassa 25-vuotiaan Angela Simmonsin isä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Neitokainen viihtyy paparazzikuvien perusteella usein rannalla ottamassa aurinkoa. Nyt Angela on poseerannut Instagram-kuvassa bikinisillään. Vedestä nousevan neidon kroppa on varsin timmissä kunnossa, kuten todistaa myös hänen viimeisin kuntoiluotoksensa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Angela Simmons perusti taannoin Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Hän on esiintynyt Simmonsin perheen elämästä kertovassa Run’s House -realitysarjassa ja sen spin off -ohjelmassa Daddy’s Girls.