Angry Birds parodioi GTA V -hittipeliä – katso kuva

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai vastikään jatkoa GTA V -pelin muodossa. Pelin odotetaan rikkovan aikaisemmat myyntiennätykset, ja se on myyty loppuun jo esimerkiksi Amazon-verkkokaupasta.

Nyt toisen suositun pelisarjan, Angry Birdsin, tekijät ovat parodioineet Grand Theft Auto V -peliä Twitter-tilillään. Angry Birds Star Wars 2 -peliä mainostettiin Twitterissä kuvalla, jossa tuoreen pelin hahmot esiteltiin samaan tyyliin kuin GTA V -pelin kannessa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Jos pelaat vain yhtä menestyspelin jatko-osaa tänä syksynä, valitse GTA V. Jos pelaat kahta, pelaa myös Angry Birds Star Wars 2 -peliä, twiitissä luki.

Suomalaisen Rovio Entertainment -yhtiön luoma Angry Birds -pelisarja on noussut huikeaksi maailmanlaajuiseksi menestykseksi. Angry Birdsin hahmot ja Star Wars -saagan hahmot yhteen tuova Angry Birds Star Wars 2 julkaistaan 19. syyskuuta Android, iOS ja Windows Phone -puhelimille.