BB-asukkaat kuumottivat Anne-Maria: ”Ooksä muka julkkis?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvan tuotantokauden oli määrä olla julkkisten kausi, mutta toisin lopulta kävi. Parhaillaan talossa on lähinnä julkkikseksi haluavia b-luokan tähtiä, kun talon kaksi ainoaa oikeaa julkkista lähti kotiin ennen aikojaan – tosin suunnitelmien mukaisesti.

BB-talon tuorein tulokas on matkaopas Anne-Mari, jota kukaan talossa asuva ei ole aiemmin nähnyt televisiossa tai lehtien sivuilla. Eilen illalla asia nousi taas puheenaiheeksi, kun asukkaat ryhtyivät kuumottamaan Anne-Maria kysymyksillään. He nimittäin olivat päätelleet, että vaaleaverikön täytyy olla talossa salatehtävää suorittava huijari.

– Sä oot siis matkaopas? Tää on julkkisten Big Brother. Ooksä muka julkkis? Anu ihmetteli.

– Mä olin telkkarissa. Matkapppaat-ohjelma tuli seitsemältä. Te ette varmaan sit katsoneet silloin. Se tuli mnta kuukautta, Anne-Mari vakuutteli olevansa televisiosta tuttu.

– Onks teistä joku nähnyt hänet telkkarissa? Claudia kysyi asukkailta.

– Jos sä ootkin vakoilija, Claudia pohti.

– Mä oon ollut telkkarissa Matkaoppaiden toisella, kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella, Anne-Mari jatkoi televisiourastaan.

Vakuuttelut eivät tuntuneet menevän täydestä asukkaisiin, mutta pian keskustelu siirtyi taas toisille raiteille ja Anne-Mari jätettiin ainakin toistaiseksi rauhaan.