Kate Middleton heti uudelleen raskaaksi? ”Pelkkä lasten synnyttäjä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William saivat esikoisensa noin muutama kuukausi sitten. Nyt hovista kuiskitaan, että Kate yrittää tulla pian uudestaan raskaaksi.

George Alexander Louis syntyi maailmaan suuren mediakohun saattelemana. Nyt lähipiiristä on kerrottu, että Kate yritetään saattaa uudelleen raskaaksi jouluun mennessä, The Stir raportoi.

Taannoin eräs arvostetuimmista brittikirjailijoista, Hilary Mantel, kertoi uskovansa Katen aseman olevan hovissa lähinnä lasten synnyttäjä. Tuore uutinen mukailee Mantelin kommentteja, sillä harva nainen on valmis uuteen raskauteen vain kaksi kuukautta synnyttämisen jälkeen.

Mantelin mukaan Middleton valittiin rooliinsa, koska hän oli maineeltaan nuhteeton. Kirjailija vertasi häntä edesmenneeseen prinsessa Dianaan, joka herätti aikoinaan pahennusta inhimillisyydellään. Asiantuntijan mukaan Katen imago on valmiiksi rakennettu ja konemainen. Se jättääkin vähän tilaa roolin takana olevalle todelliselle ihmiselle.