Leryn Franco uhkeana kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa taannoin kisatuissa olympialaisissa oli mukana myös sankka joukko kaunottaria, jotka tarjosivat katsojille urheilun lisäksi myös silmänruokaa. Kisojen kuumimpiin kaunottariin lukeutui paraguaylainen Leryn Franco, joka kilpaili keihäänheitossa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Leryn joutui viime vuonna noloon tilanteeseen muotinäytöksen catwalkilla, kun hänen mekkonsa petti sillä seurauksella, että koko toinen rinta pullahti paljaaksi. Nyt Leryn on ollut kohentamassa kuntoaan kuntosalilla ja julkaissut sieltä valokuvan verkossa.

31-vuotias urheilija-malli Leryn Franco teki läpimurtonsa Pekingin olympialaisissa, jossa hänet noteerattiin ympäri maailmaa. Kaunotar rikkoi maansa keihäänheiton ennätyksiä jo teini-ikäisenä urheilijana. Leryn Franco on tehnyt menestyksekästä uraa myös mallina ja missinä. Hän poseerasi vuonna 2011 Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Lisäksi hän oli vuonna 2006 mukana Miss Paraguay -kilpailuissa, joissa selvisi finaaliin saakka.