Maailman täydellisimmät profiilikuvat – sytyttävät vastakkaisen sukupuolen

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookissa ja muissa sosiaalisissa medioissa yksi hyvin merkittävä ominaisuus on profiilikuva, johon monet suomalaisetkin panostavat nykyisin kovasti. Kuva on kuin käyntikortti uusille tuttavuuksille. Nyt taiteilijat ovat tehneet täydelliset profiilikuvat.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Oheisten täydelliseksi määriteltyjen profiilikuvien on määrä sytyttää parhaalla mahdollisella tavalla vastakkaisen sukupuolen mielenkiinnon. Kuva ovat tulosta tutkimuksesta, jossa haastateltiin 2.400 miestä ja naista MTV-ohjelma Catfishin toimesta. Naisen kuvassa on yhdistetty Kelly Brook, Mila Kunis ja Scarlett Johansson, kun miehen kuvassa on taas yhdistetty David Beckham, Johnny Depp ja Ryan Gosling.

Kuva: Splash
Kuva: Splash