BB-tuotanto pyörsi lupauksensa: Niko Saarinen sittenkin taloon?!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen ensimmäisen julkkisten Big Brotherin alussa ohjelman tuotanto kertoi julkisuudessa, että taloon ei ole menossa yhtään ohjelman aikaisemmilta tuttua kasvoa. Nyt akuutin julkkispulan takia tuotanto on lopulta joutunut pyörtämään lupauksensa.

Kaksi kertaa Big Brother -talossa ollut Niko Saarinen ja viime vuonna talon valvovien kameroiden alla asustellut Jouko Näivä ovat nimittäin nyt vastakkain Facebookissa järjestetyssä äänestyksessä. Eniten ääniä saanut mies astelee pikkujulkkisten tähdittämään BB-taloon vielä tämän tuotantokauden aikana.

Hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt BB-Jouko on nopeasti jäänyt jalkoihin hiljattain alkaneessa äänestyksessä, jossa Facebookin käyttäjät voivat päättää, pääseekö BB-taloon hän vai muutaman kerran talossa käynyt Saarisen Niko.