Pyöräilijä törmäsi Nicole Kidmaniin – paparazzi kuvasi tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen elokuvatähti Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi uransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Näyttelijätär on säilyttänyt valovoimansa vielä 2000-luvullakin, ja hän tähdittää tänäkin vuonna esimerkiksi elokuvia Stoker ja Grace of Monaco.

Nyt Nicole Kidman on joutunut ikävään onnettomuuteen New Yorkissa, jonne näyttelijätär oli saapunut vieraillakseen Calvin Kleinin muotinäytöksessä. Tähti oli palaamassa tilaisuudesta hotelliinsa, kun pyöräilijä törmäsi häneen jalkakäytävällä. Kidman kaatui maahan, ja tilanne tallentui kuviksi paikalla olleiden valokuvaajien toimesta.

Ajoneuvonsa kontrollin menettäneen pyöräilijän uskotaan kiirehtineen paikalle, jotta myös hän onnistuisi ottamaan valokuvan näyttelijättärestä. Poliisit ja ambulanssi hälytettiin paikalle, mutta törmäyksessä maahan kaatuneella Nicolella ei kerrota olleen näkyviä vammoja. TMZ-verkkosivuston mukaan tähti on kuitenkin tapauksesta raivoissaan, ja hän aikoo nostaa kanteen pyöräilijää vastaan.

Poliisit tulevat antamaan Carl Wu:lle sakot jalkakäytävällä pyöräilystä, mutta eivät aio pidättää häntä rikoksesta. Carl Wu:n kerrotaan olevan jo ennestään huonossa maineessa vastaavan kaltaisten tapausten vuoksi esimerkiksi Lady Gagan kanssa. Onpa miehelle pyhitetty jopa Fuck You Carl Wu, eli ”haista vittu, Carl Wu”-niminen blogi.