Zac Efronin huumeongelma luultua pahempi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkomistus Zac Efron muistetaan erityisesti High School Musical -elokuvien suloisena sydäntenmurskaajana. Useille miehen faneille tuli varmasti järkytyksenä tieto siitä, että hän oli taannoin vieroitushoidossa kokaiinin ja ekstaasin vuoksi.

Nyt TMZ-verkkosivusto uutisoi 25-vuotiaan tähden huumeongelman olleen luultua pahempi. Zac Efron on käyttänyt kokaiinia kahden vuoden ajan, ja hän ollut vieroitushoidossa tämän vuoden aikana jo kaksi kertaa. Aikaisemmin uutisoidun hoitojakson lisäksi hän yritti hankkiutua päihteistä eroon jo maaliskuussa, vetäytymällä useiden viikkojen ajaksi yksityiseen hoitoon.

Zac Efronilla kerrotaan olleen elämässään lukuisia huolia, jotka johtivat huumeongelmiin. Näyttelijällä kerrotaan olevan naishuolia ja vaikeuksia kontrolloivien vanhempiensa vuoksi. Lisäksi hän on turhautunut Hollywood-uransa vuoksi, sillä lupaavan alun jälkeen hän ei ole saavuttanut suurempaa suosiota. Efronin tiedetään myös viettäneen aikaa ”huonossa seurassa” ja tutustuneen tätä kautta kokaiiniin.

Tähden tiedetään käyttäneen kokaiinin lisäksi myös ekstaasia, joka on tunnettu bilehuume. Hän juhli aiemmin tänä vuonna Las Vegasissa MGM-hotellilla, ja aiheutti kokaiinihuuruisella riehunnallaan 50.000 dollarin vahingot. Huumeongelmat aiheuttivat miehelle myös ongelmia Neighbors-elokuvan kuvauksissa. Hollywoodin hymypojan syöksykierre tullee monille faneille yllätyksenä. Hänet muistetaan High School Musical -sarjan lisäksi elokuvista, kuten The Paperboy, Parkland, The Lucky One ja Charlie St. Cloud.