Brucen kasvoista leikattiin syöpäkasvain

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -uusperheen isäntä Bruce Jenner nousi kuuluisaksi huippu-urheilijana. Vasta äsken kuiskittiin, että Kris ja Bruce Jennerin parisuhde olisi elossa pelkästään bisnesmielessä, sillä pariskunta ei ole harrastanut seksiä vuosiin.

Bruce Jenner ei ole suostunut ikääntymään tyylikkäästi, vaan hän on käynyt korjailemassa kasvojaan useilla kauneusleikkauksilla. Jennerin kasvoissa on myös nähty pitkä arpi, joka tuli syöpäkasvaimen poiston yhteydessä.

Nyt mieheltä on poistettu toistamiseen syöpäkasvain kasvoista, tarkemmin nenästä. Mies kävi leikkauksessa tällä viikolla Kalifornian Calabasasissa. TMZ:n mukaan miehellä on nyt entistäkin suurempi arpi nenässään.

Krisillä ja Brucella on sisäpiiriläisen mukaan ollut ongelmia jo vuosien ajan. Viimeksi isä-Jenner muutti perheen kartanosta pois, koska hän halusi antaa tilaa Kimille, Kanyelle ja North-vauvalle. Kris Jenner juonsi keskusteluohjelmaansa välillä ilman sormustaan. Hänen myös väitetään yrittäneen estää sormuksettomien kuvien julkaisua mediassa. Bruce Jennerin kerrotaan kyllästyneen vaimonsa huomiohakuiseen elämäntyyliin. Hänen mielestään Kris saa hänet näyttämään tyhmältä yleisön silmissä.