Cheek villitsee parhaillaan Helsingissä: ”Äiti älä itke”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken suosituin artisti Cheek on saavuttanut urallaan lähes kaiken mitä tässä maassa voi viihdealalla saavuttaa. Viimeistään tänään menestys nähdään konkreettisesti massiivisessa areenakonsertissa.

Cheek esiintyy nimittäin parhaillaan loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa. Stara on paikalla aistimaan tunnelmaa, joka on tällä hetkellä katossa. Illan setti koostuu lähes ainoastaan hittikappaleista, ja odotusten mukaisesti lavalla on nähty ja nähdään illan päätähden lisäksi myös sankka joukko nimekkäitä vierailijoita.

Tähän mennessä vierailemassa on nähty esimerkiksi Sami Saari ja Jari Sillanpää sekä Jonne Aaron, jonka kanssa esitetty Anna mä meen sai yleisön hurmokseen. Katsomossa istuu kunniavieraana myös Cheekin äiti, jolle poika lähetti terveisiä lavalta.

– Äiti älä itke, Cheek kertoi juuri ennen Kyyneleet-kappaleensa esittämistä.