Cheek sai triplaplatinaa – katso vaikuttava biisilista vierailijoineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingin Jäähallissa koettiin suuria tunteita, kun maan suosituin artisti Cheek nousi lavalla loppuunmyydyn areenallisen edessä. Lavalla nähtiin illan aikana sankka joukko vierailijoita, jotka osaltaan piiskasivat yleisön hurmostilaan.

Lavalla nähtiin nimekkäiden vierailijoiden lisäksi myös näyttävä menopeli, kun Audi R8 -urheiluauto ajettiin näyttävästi lavalle kesken keikan. Suosikkiartisti sai keikan aikana seinälleen myös jalometallia, sillä levy-yhtiön edustaja Mark Fry ojensi hänelle triplaplatinalevyn Sokka irti -albumin levymyynnistä.

Ennakkosuunnitelmien mukaan keikalla oli määrä nähdä kaksi erillistä encorea, joista ensimmäisessä kuultiin Avaimet mun kiesiin, Jukka Pojan kanssa esitetty Jossu sekä uuden levyn nimibiisi Kuka muu muka. Viimeisessä encoressa kuultiin vielä Sokka irti sekä pisteen i:n päälle tuorein hitti Timantit on ikuisia. Varsinaisessa keikkasetissä kuultiin Cheekin omien kappaleiden lisäksi myös Vain elämää -ohjelmasta tuttuja muiden artistien kappaleita Cheekin versioina.

20130921-215020.jpg

Konsertin loppupuolella Cheek pyysi yleisöä syyttämään kännyköidensä valot, jotta yleisömerestä saatiin tähtimeri. Tulos oli melko näyttävä.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

PÄIVITYS: Auto vaihdettu Cheekin Bentleystä keikan sponsorin Audiksi.