Näin Japanissa: Banaaninmakuista Hello Kitty -olutta naisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Missä on pinkkiä, siellä on Hello Kitty. Söpöistä asioista pitävien suosikkihahmo seikkailee mitä omituisimmissa paikoissa. Hello Kitty -lentokoneen lisäksi kissa on ikuistettu muun muassa vessapaperiin, kondomeihin ja onpa kisulla oma vibraattorikin.

hellokittyolut21092013

Japanilainen Hello Kitty -brändi on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen. Nappisilmäisiä kissoja voi nimittäin nähdä nykyään oluttölkkien kyljessä. Aasiasta on mahdollista ostaa eri mauilla maustettuja Hello Kitty -oluita. Listalta löytyy muun muassa persikan, banaanin, limetin ja passionhedelmän makuiset juomat.

Juomissa on alkoholia vain 2,3 – 2,8 promillea, joten niitä tulee juoda useampia, mikäli mielii humalaan. Suloisilla tölkeillä yritetään houkutella naisia oluen pariin. Tuote on taiwanilaisen Long Chuan Beer Companyn panimosta, Daily Mail raportoi.

Hello Kittyn suunnitteli Yuko Shimizu vuonna 1974 rahakukkaron koristekuvaksi japanilaiselle Sanriolle. Siitä on tullut yhtiön suosituin eläinhahmo, ja tuotevalikoimasta löytyy muun muassa koriste-esineitä, vaatteita, nukkeja ja tarroja.