Mies uhkaili poliisia – oikeudessa näyttävä rangaistus: ”Olin idiootti!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme toisinaan uutisoineet maailmalta kantautuvista tapauksista, joissa kansalaiset ovat soittaneet hätänumeroon mitä typerämpien syiden vuoksi. Nyt Yhdysvaltain Clevelandissa asuvaa miestä on rangaistu hätänumeroon tekemästään humalaisesta puhelusta mielikuvituksellisella tavalla.

58-vuotias Richard Dameron olisi saanut harkita kahdesti, ennen kuin hän soitti humalapäissään 911-hätänumeroon ja uhkaili paikallisia poliiseja. Clevelandin käräjäoikeuden tuomari Pinkey Carr nimittäin rankaisi miestä määräämällä tämän pitämään kaulassaan kylttiä, jossa hän julistaa olevansa idiootti. Dameron joutuu käyttämään kylttiä kolmen tunnin ajan joka päivä viikon verran. Katso kuva tästä.

– Pyydän anteeksi konstaapeli Simonelta ja muilta poliiseilta. Olin idiootti, kun soitin hätänumeroon ja uhkasin tappaa teidät. Olen pahoillani, eikä tämä tule toistumaan, kyltissä lukee.

– Olin erittäin humalassa. Sönkötin ja käyttäydyin typerästi. Kadun tekoani, koska uhkailemani mies ei ole tehnyt minulle pahaa, Richard Dameron kertoi paikallisille WKYC-uutisille.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun käräjäoikeuden tuomari Carr on määrännyt samankaltaisen rangaistuksen. Viime marraskuussa hän tuomitsi 32-vuotiaan Shena Hardinin käyttämään vastaavanlaista idiootti-kylttiä, sillä nainen ajoi kävelykaistalla ohittaakseen koulubussin.