BB-talossa kriisitilanne: Osa asukkaista haluaa lähteä pois?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon hetki sitten astelleen Susanna Ingerttilän saapuminen taloon ihmetyttää kovasti muita asukkaita, sillä edes kaikki talossa jo olevat b-luokan julkkikset eivät tunnistaneet neitokaista. Kaiken lisäksi Susanna saapui yhdessä koiransa kanssa.

– Hei, toi koira kusi tonne matolle! Claudia huomasi heti alkuun.

Samaan aikaan Claudia ja Anu Saagim pohtivat Susannan saapumista. Anulla ei ollut mitään aavistusta kenestä oli kyse, mutta Claudia tunnisti hänet.

– Kuka tää nainen on? Toi sai tulla koiran kanssa. Mäkin olisin halunnut tulla koiran kanssa, Anu Saagim ihmetteli.

– Hän on ollut olympiavoittaja Jani Sievisen kanssa naimisissa joskus, Claudia kertoi.

– Ai toi?! Se on lihonut hirveästi. Se oli hirveän laiha. Se on toi! Anu nauroi katketakseen.

Samassa keskustelussa Anu toi jälleen julki halunsa lähteä pois talosta kesken kaiken, ja Claudia oli hänen kanssaan samoilla linjoilla.

– Lähdetään pois täältä. Tää tilanne on surullinen, Anu kertoi.

– Me ajateltiin äsken, että me käydään sanomassa, että me lähdetään pois täältä, Claudia kertoi naisten luokse tulleelle Jorille.

– Jos mä en viikon päästä putoa, niin mua alkaa vituttaa, koska se on sitten täysin tuhlattua aikaa. Täys persettä. Mä saan ulkona paljon enemmän aikaiseksi kuin täällä, Anu Saagim jatkoi.

– Se ei johdu kenestään täältä. Mun lapsi ja perhe on paljon tärkeämmät. Okei, tää peli on multa ohi ja sit tulee joku uus. Tää on mun tyypin ihmiselle… Mä en tarvi tällaista julkisuutta. Mä sain jo sen minkä halusin, Anu kertoi.