Cheek jättikeikastaan: ”Nyt tiivistyy miten hullu juttu tää oli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen supertähti Cheek nousi eilen lavalle ensimmäisellä kahdesta areenakeikastaan. Helsingissä nähtiin historiallisen suuri spektaakkeli, sillä vastaavaa konserttia ei ole tässä maassa koskaan rakennettu yhden ihmisen ympärille. Mies oli syystäkin tyytyväinen.

– Nyt varsinkin, kun ollaan täällä hallilla, niin tiivistyy se, miten hullu juttu tää oli ja mitä me saatiin tehtyä. Livebändeistä, biiseistä ja vierailijoista kaikki on tosi hyviä ja on hyvä fiilis, Cheek kertoi Staralle ennen keikkaansa.

Jare Henrik Tiihonen on kulkenut pitkän matkan Lahden hiphop-piireistä koko kansan ykkössuosikiksi. Eilen oli viimein aika koota yhteen uraan vaikuttaneet henkilöt.

– Tänään on tulossa tosi paljon mun vanhoja ystäviä ja vanhoja tyyppejä, joiden kanssa mä oon tehnyt musaa. Tärkeitä tyyppejä uran varrelta sekä yleisöön että backstagelle.

– Tää on mun uran tosi tärkee hetki, tosi tärkee ilta. Sen takia, että tänään saadaan se porukka kasaan, jonka kanssa tää koko homma on joskus mahdollistettu. Varmasti tunteiden täyteinen ilta tulossa. Kaikkemme ollaan tehty, että tästä tulee hyvä show.