Teinivaimon toppi joutui koville Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinivaimo Courtney Stodden oli äskettäin Britanniassa mukana Big Brother -sarjan julkkisversiossa, jossa hänen käyttäytymisensä sai muut asukkaat raivon partaalle. Kohukaunotar on edelleen Britanniassa, jossa hänet kuvattiin eilen shoppailemassa Lontoossa.

Courtney ja hänen huomattavasti vanhempi aviomiehensä kävivät ostosten lomassa myös hiussalongissa, jossa Courtneyn hiuspehkoa paranneltiin. Hän oli pukeutunut tiukkaan toppiin, joka näytti olevan jättimäisten silikonien voimasta lähes räjähtämispisteessä.

Courtney Stodden otti taannoin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Sittemmin hänet on nähty monissa lehtikuvissa avonaisissa asuissa, jotka tuovat muodot näytille. Stodden haaveilee laulajan urasta, ja myöntää pitävänsä itseään jo muusikkona.