Popkaunotar ilmestyi rannalle – tarjosi miehille silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen popkaunotar Jessie J on tottunut esiintymään ammatinvalintansa takia keikoilla ja musiikkifestareilla ympäri maailmaa. Tähti suuntasi taannoin Brasiliassa Rock in Rio -festivaaleilta keikkansa jälkeen suoraan rannalle. Siellä hänet on kuvattu nytkin.

Jessie J kuvattiin nimittäin eilen Cobacabanan rannalla Rio De Janeirossa, jossa hän piti hauskaa bikineissä yhdessä ystävänsä kanssa. Jessie nautiskeli auringon lisäksi myös rannalla tarjotuista herkuista, kuten kookospähkinöistä ja jäätelöstä.

Jessie J aloitti uransa r&b-henkisellä musiikilla, mutta sittemmin hänen tyylinsä on muuttunut poprockimpaan suuntaan. Laulajatar on vähentänyt myös pakkelin määrää, eikä halua omien sanojensa mukaan enää antaa vaikutelmaa drag queenista.