Melissa Satta palasi näyttävästi parrasvaloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Melissa Satta teki viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa bikinimallina ja sittemmin hän pääsi esittelemään kykyjään myös näyttelijänä. Melissa on kotimaassaan julkkistähti myös futaritähti-poikaystävänsä Kevin Prince Boatengin kautta.

Melissa on kaikesta huolimatta loistanut poissaolollaan otsikoista, mutta nyt tilanne on muuttunut. Kaunotar kuvattiin nimittäin eilen pitkästä aikaa muotinäytöksessä, kun hän oli esittelemässä Cecilia Capriottin bikinimalliston ensi kauden tuotteita Milanon kansainvälisellä muotiviikolla.

24-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa. Melissa seurustelee AC Milanin jalkapallotähti Kevin Prince Boatengin kanssa.