Koskettava video: Mies soittaa pianoa tuhoutuneessa kodissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuhannet coloradolaiset jäivät syyskuun alussa ilman asuntoja, kun suuret vuorilta valuneet tulvat pyyhkäisivät lähes kaiken mennessään. Nyt erään uhriksi joutuneen miehen video levittää hieman toivoa netissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään tulvassa talonsa lähestulkoon raunioiksi menettänyt Mark Changaris, joka soittaa sotkun keskellä tyynen rauhallisesti pianoaan. Kappaleeksi mies on valinnut tunteisiin vetoavan Mad Worldin. Videon kuvaajana toimii miehen kämppäkaveri Maren Keeley.

– Hän rakastaa kotiamme, jossa hän on asunut liki neljä vuotta, Hän rakastaa myös pianoaan. Tarvitsimme jotakin kaunista tuhon ja mudan keskelle. Kun näin hänet ensimmäistä kertaa tuhon keskellä soittamassa, tunsin samaan aikaan suunnatonta surua ja sydämeni murtui, Maren kertoi King 5 -uutiskanavalle.