Miley Cyrusin asu jäi pieneksi – paljasti aivan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohupoppari Miley Curysin Wrecking Ball -musiikkivideo on viime aikoina herättänyt huomiota alastomuutensa takia. Pian hittivideon julkaisun jälkeen vahvistui, että poptähden poikaystävä oli jättänyt hänet ja löytänyt jo uuden rakkaan kainaloonsa.

Nyt Miley on nähty ensimmäisellä keikallaan eron jälkeen. Hän esiintyi eilen Las Vegasissa järjestetyssä I Heart Radio Festival -tapahtumassa. Alastomana ja rivoissa asuissa viime aikoina esiintynyt nuori poppari oli tällä kertaa valinnut ylleen hieman turhan tiukan asun.

20-vuotias laulajatar päätti vastikään suhteensa näyttelijä Liam Hemsworthiin. Mies ikuistettiin latinokaunotar Eisa Gonzalezin kanssa, joten hänen arvellaan siirtyneen eteenpäin elämässään. Miley sen sijaan vaikuttaa keskittyvän uraansa. Parin lemmen esteeksi arvellaan muun muassa Cyrusin ronskeja esiintymisiä, jotka saivat Hemsworthin huolehtimaan maineestaan.