Mitä ihmettä? Kardashianin mies käyttää rahaa vessapaperina?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä myös Kourtney Kardashianin lasten isästä, liikemiehenä ja mallina uraa luoneesta Scott Disickistä on noussut tunnettu televisiopersoona. Mies herättää toisinaan kohua erikoisilla teoilla ja kommenteillaan.

Disick on esimerkiksi ostanut itselleen lordi-arvonimen vieraillessaan Lontoossa. ”Lordi Disick” esittelee mielellään arvokasta omaisuuttaan sosiaalisessa mediassa. Miehen aiheuttama tuorein kohu liittyykin hänen Instagram-kuvaansa. Kourtney Kardashianin poikaystävä jakoi palvelussa otoksen, jossa hän vihjaa käyttävänsä sadan dollarin seteleitä wc-paperina.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Tiedän, että ette uskoneet käyttäväni tavallista wc-paperia, Scott Disick kirjoitti.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan menestys on tuonut julkkisperheelle useita spin off -mahdollisuuksia. Kourtney Kardashian ja Scott Disick saivat taannoin tarjouksen omasta realitysarjasta. Pieni jippo tuotantotiimillä on kuitenkin takataskussaan, sillä parin pitäisi ohjelman kuluessa mennä naimisiin.