BB-tuotannolta kardinaalivirhe! Daisy-niminen koira julkkisten Big Brotheriin

Big Brother · Stara.fi

Suomen julkkisten Big Brother on kärsinyt akuutista julkkispulasta koko kuluvan tuotantokauden ajan, joten odotukset tämän illan uusista asukkaista olivat korkealla. Katsojien pettymys oli kuitenkin melkoinen, kun talon uudet asukkaat hetki sitten paljastettiin.

Ensimmäisenä uutena asukkaana taloon asteli Hunks-tanssija ja realitytähti Esko Eerikäinen. Hän tuonee väriä Big Brotheriin, sillä mies tuntee entuudestaan talossa jo olevan Tepon, joka on kovasti hehkuttanut olevansa Hunks-tanssija. Todellisuudessa Teppo sai potkut ryhmästä jo vuosi sitten.

Eskon jälkeen oli vuorossa vielä kaksi muuta ”julkkisasukasta”, kun suomalaisen mestariuimari Jani Sievisen entinen vaimo Susanna Ingerttilä marssi taloon. Hänellä oli yllättäen mukanaan vielä yksi asukas, sillä Susanna oli ottanut mukaan Daisy-koiransa.

Lemmikin muuttaminen taloon ei ollut tuotannon taholta ihan loppuun asti mietitty juonenkäänne, sillä monet asukkaista ilmoittivat heti olevansa koirille allergisia. Parhaillaan asukkaat pohtivat miten allergiset asukkaat ja koira tulevat toimeen samoissa tiloissa.