Upeita optisia harhoja – mitä sinä näissä kuvissa näet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hauskoja optisia harhoja nähdään ajoittain valokuvissa ja maalauksissa, joihin ne ovat päätyneet joko tahallisesti tai tahattomasti. Nyt verkossa ihastuttaa taiteilija Johannes Stotterin työt, joissa bodypaint on viety melko pitkälle – ja erityisen tyylikkäästi.

Itävallassa on parhaillaan esillä näyttely, jossa Johannes Stotterin työt ovat esillä. Niissä nähdään loppuun saakka suunniteltua ihomaalausta. Niiden ansiosta tuloksena on optisia harhoja, joista ihmishahmoa voi olla hankala löytää kuvasta ainakaan ensivilkaisulla.

Kuva: AOP, Barcroft Media
Kuva: All Over Press, Barcroft Media
Kuva: AOP, Barcroft Media
Kuva: All Over Press, Barcroft Media
Kuva: AOP, Barcroft Media
Kuva: All Over Press, Barcroft Media
Kuva: AOP, Barcroft Media
Kuva: All Over Press, Barcroft Media
Kuva: AOP, Barcroft Media
Kuva: All Over Press, Barcroft Media
Kuva: AOP, Barcroft Media
Kuva: All Over Press, Barcroft Media