Tytär valehteli – äiti rankaisi myymällä One Directionin keikkaliput netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin osto- ja myyntipalstoilla näkee toisinaan kulmakarvoja kohottavia ilmoituksia, kun myynnissä on ollut niin positiivisia raskaustestejä kuin tavalliselta polkupyörältä näyttäviä aikakoneita. Nyt eräs äiti on saanut tarpeekseen tyttärensä valehtelemisesta.

Kuva: eBay
Kuva: eBay

Tomera nainen on pistänyt tytön keikkaliput myyntiin eBay-verkkokauppaan. Myyntitekstissä lukee, että vanhemmat olisivat antaneet tyttärelleen syntymäpäivälahjaksi neljä lippua One Directionin konserttiin, mutta koska tyttö jäi valehtelemisesta kiinni, koituvat nyt liput jonkun toisen onneksi. Liput ovat Sydneyn konserttiin 25. lokakuuta.

Tytön ystävät ovat ilmeisesti soittaneet pilapuheluja lippuihin liittyen, koska myöhemmin myynti-ilmoituksessa lukee, että naista olisi vaadittu lopettamaan lippujen kauppaaminen. Teini oli mitä ilmeisemmin valehdellut olevansa kavereidensa luona yötä, vaikka olikin viettänyt aikaa vanhempien poikien luona. Äiti sanoo, että hänen vastuullaan on kasvattaa tytöstä vastuullinen aikuinen ja otti siksi tämänkaltaiset keinot käyttöön, Gawker paljastaa.